A jelentkezés lépései

  1. KAPCSOLAT FELVÉTEL – kérjük keressen minket telefonon, emailben, vagy a Jelentkezési lap kitöltésével.
  2. INGYENES, SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ  A CSALÁDDAL – egy 60 perces video híváson keresztül „találkozunk” és megismerjük a család elképzeléseit, igényeit és elmondjuk a lehetőségeket. Átbeszéljük a legfontosabb kérdéseket, mint pl. az utazás időpontját/a kint tartózkodás időtartamát, a választható iskolák körét, elmeséljük milyen színes az élet egy tipikus boarding schoolban, melyik iskolában milyen sportolási lehetőség vagy egyéb „activity”-re lesz lehetőség.  Beszélünk az utazás részleteiről, valamint arról, hogy hogyan illeszthető bele az angliai kinttartózkodás az itthoni iskolai tanévbe és a költségekről. Ez a konzultáció ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent Önökre nézve!
  3. AZ ISKOLÁK KIVÁLASZTÁSA ÉS A GYERMEKE BEMUTATKOZÁSA – Következő lépésként összeállítunk Önöknek egy listát azokról az iskolákról, melyeket kifejezetten az Ön gyereke részére ajánlunk. Több mint 200 iskola közül testreszabottan választunk 5-6 iskolát, a konzultáción elhangzott szempontok alapján. Felvesszük a kapcsolatot ezekkel az iskolákkal és az adott iskolák elvárásai szerint bemutatjuk nekik az Ön gyermekét.
  4. ÖSZTÖNDÍJ LEHETŐSÉGEK – Mivel több mint 20 éve dolgozunk az iskolákkal, jó rálátásunk van arra, hogy adott időpontban melyik iskolánál, milyen ösztöndíj lehetőség elérhető, és milyen szempontok szerint. Ezeket is átbeszéljük Önökkel és igyekezni fogunk, hogy gyermekének ilyet lehetőséget megragadjunk.
  5. INTERJÚK AZ ISKOLÁKKAL (VIDEO HÍVÁS VAGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁS) – Az Önök választása alapján megszervezzük a személyes interjúkat a leginkább tetsző 3 iskolával. Ekkor válik esedékessé az egyszeri 75 ezer forintos tanácsadói díjunk. A iskolai interjúkon (ezek kb. 35-40 percesek) a gyermek és akármelyik (akár mindkettő) szülő részt vesz, az interjúhoz adunk felkészülési segédletet.
  6. DÖNTÉS AZ ISKOLÁRÓL – Az interjúkat követően Önök választanak a felajánlott iskolai helyek között. Ebben a döntésben is örömmel segítünk, ha a család igényli. A döntés sokszor nem egyszerű, hiszen sok szempontot kell mérlegelni!
  7. TANULMÁNYI SZERZŐDÉS KÖTÉS AZ ISKOLÁVAL – Gyermekük helyének biztosítása a tanulmányi szerződés megkötése és a deposit utalását követően valósul meg, amit közvetlenül az iskolának kell befizetni. A Springboard ebben a folyamatban is segít. A tandíj befizetése a kezdés előtt egy hónappal lesz aktuális.

 

MENÜ