Élménybeszámolók

Annabell • (St. Peters school, 9.évfolyam)

„Én egy évre mentem ki ebbe a yorki suliba, amit azért választottam a szüleimmel, mert itt különösen erős a zenekar és a kórus. Az első napon erősen honvágyam volt, este leültem a boarding házunkban lévő kis konyhába kakaót inni a szobatársaimmal és onnantól mindig volt társaságom. Angolul nagyon szuperül megtanultam beszélni, fogalmazni és énekelni is! Örömmel visszamennék, ha lenne rá lehetőségem!”

 

Anna • (Pocklington school, 10. évfolyam)

„Imádtam az egyenruhámat! Az volt az egyik legjobb dolog, hogy nem kellett reggel gondolkozni, hogy mit vegyek fel aznap! Persze amikor vége lett a tanításnak, délután fél 4 fele, mindenki átöltözött a saját ruhájába, és ment sportolni vagy más activity-t csinálni. Én pld. sokat teniszeztem, fitneszeztem és sütöttem! Nagyon, nagyon jól éreztem magam „Pockban”, nemcsak angolul tanultam meg klasszul, hanem sokkal önállóbb is lettem, aminek főleg anyukám örült, amikor a trimeszter után hazaérkeztem."

 

Dávid • (Box Hill school, 11.évfolyam)

„Én 11.évfolyamba mentem ki egy trimeszterre és nagyon élveztem minden napomat! Az életmód először megdöbbentő, aztán beleszoksz és nagyon nagyon megszereted. Választhattam szuper érdekes tantárgyakat is, pl. különböző science tantárgyak, pszihológia, business managment – ami egyébként egy baromi jó tantárgy – és suli után sem unatkozol, mert különböző „activityk” közül választhatsz, pl. foci, mehetsz a gym-be, van zumba, jóga és mindenféle kinti sport is van. Az étkezésekkel kapcsolatban nem volt nagy elvárásom, de az angol reggeliket nagyon szerettem (még a sült paradicsomot is!) és a fish and chips vacsorákat is! Az angol tudásom pedig iszonyatosan javult!”

 

Johanna • (Cobham Hall)

„Csak fél évre terveztük a családommal, hogy megyek, de már az első hat hét után tudtam, hogy szeretnék tovább maradni. A tanárok sokkal megértőbbek mint otthon és fontosak számukra a diákok. Az osztályok kicsik és minden tárgyból a tudásunk szerinti csoportba kerülünk és aszerint tanulunk. Így érdekesek az órák és „megcsinálhatóan nehezek”. Sok barátom lett, több országból is, mindig történik valami és senkit sem közösítenek ki.”

MENÜ